Wanneer

Op 28 augustus 2023 van 20:30u tot u

Details

Actief met dames die onlangs 4-8 wkn geleden zijn bevallen, werken aan de interne stabiliteit van bil/buik/heup/bekkenbodem spieren.
Advies en tips voor het verzorgen van je baby in de juiste houding/beweging.
1x met de kinderen en kinderwagens naar buiten, actief oefenen.
Zin.... opstarten om straks weer te sporten en te werken.... geef jezelf op!!
Het kan nog!!

Wat houdt deze training in?

Deze groepstraining is speciaal voor vrouwen die hun lichaam snel weer in balans willen hebben. Vanaf 4 weken na de bevalling kun je starten met TotaalVitaal. Een optimaal herstel na de bevalling is nodig om weer goed te kunnen functioneren. Als jonge moeder moet je vaak vele ballen hoog houden: voor je kindje zorgen, werken, sporten, etc… dan is het belangrijk dat je op tijd je lichaam basisfit krijgt. TotaalVitaal helpt je hier bij. Zes weken lang volg je een opbouwend trainingsschema voor buik-, rug-, been- en bekkenbodemspieren. Eén van de trainingen vindt in de buitenlucht plaats. Je kindje mag alle trainingen meekomen.

TotaalVitaal compleet wordt, wanneer je klachten hebt én aanvullend verzekerd bent, vergoed vanuit het potje fysio-/oefentherapie. Ook zijn er veel zorgverzekeraars waarbij je een vergoeding krijgt uit het potje zwangerschapscursussen/preventieve cursussen.

Iets voor jou?

yess

of iemand die je kent?