Wanneer

Op 13 januari 2022 van 09:00u tot 10:00u

Details

Pas bevallen? Wil jij weer fit op je werk verschijnen, je oude sportniveau oppakken of voorkomen van urine verlies of verzakkingsklachten Carla en Mariëlla staan weer klaar om je fit naar de zomer te helpen.
In de oefenzaal van de Grenslinde geven we 5 leuke sportieve lessen en er is 1 buitenles waarin we er op uit trekken met de kinderwagen voor een vitale training in de buitenlucht. Interesse? Meld je aan!

Wat houdt deze training in?

Deze groepstraining is speciaal voor vrouwen die hun lichaam snel weer in balans willen hebben. Vanaf 4 weken na de bevalling kun je starten met TotaalVitaal. Een optimaal herstel na de bevalling is nodig om weer goed te kunnen functioneren. Als jonge moeder moet je vaak vele ballen hoog houden: voor je kindje zorgen, werken, sporten, etc… dan is het belangrijk dat je op tijd je lichaam basisfit krijgt. TotaalVitaal helpt je hier bij. Zes weken lang volg je een opbouwend trainingsschema voor buik-, rug-, been- en bekkenbodemspieren. Eén van de trainingen vindt in de buitenlucht plaats. Je kindje mag alle trainingen meekomen.

TotaalVitaal compleet wordt, wanneer je klachten hebt én aanvullend verzekerd bent, vergoed vanuit het potje fysio-/oefentherapie. Ook zijn er veel zorgverzekeraars waarbij je een vergoeding krijgt uit het potje zwangerschapscursussen/preventieve cursussen.

Iets voor jou?

yess

of iemand die je kent?