Binnenkort van start

5 SEPTEMBER 2024

ZwangerTotaal Compleet

Meer info

5 SEPTEMBER 2024

TotaalVitaal Compleet

Meer info

ZwangerTotaal tijdens de zwangerschap  is een trainingsprogramma van 8 lessen waarin je de basisprincipes van gezond bewegen tijdens de zwangerschap leert. Er wordt uitleg gegeven over het ontstaan van bekkenpijn, rugpijn, bekkenbodemklachten en nog veel belangrijker hoe je deze klachten kan voorkomen of verminderen!  Daarnaast wordt er gewerkt aan het op peil houden van je conditie door het doen van grondoefeningen, oefeningen op de bal, oefeningen met gewichten. Ook wordt er uitgebreid aandacht gegeven aan de voorbereiding op de bevalling en kraamperiode.

De lessen kun je het best starten tussen de 24 en 30 weken zwangerschap.

 

Neem bij zwangerschap gerelateerde bekken- rugklachten in eerste instantie contact op met de praktijk Oefentherapie Mensendieck: 0342-416545

 

Bij ZwangerTotaal na de bevalling gaat het om het verantwoord opbouwen van je conditie, het versterken van de bekkenbodem-, buik- bil- en rugspieren. Je bereidt je voor op het weer gaan sporten en er komen houdingstips aan de orde, bijvoorbeeld tijdens de verzorging van je baby. Aanmelden kan vanaf ongeveer 6 weken na de bevalling.

 

Alle lessen worden gegeven in de praktijkruimte van Medifit, Wethouder Rebellaan 130 te Barneveld.

De lessen worden gegeven door Britte Heinen, Oefentherapeut Mensendieck

Therapeuten

Britte Heinen

Oefentherapeut Mensendieck

mensendieckbarneveld@gmail.com

06-43 96 25 25

website

Samenwerkende zorgverleners

Direct contact met deze praktijk

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.

Iets voor jou?

yess

of iemand die je kent?