logo-final-[Omgezet]

ZwangerTotaal Hoek van Holland

ZwangerTotaal Hoek van Holland

Binnenkort van start

Welkom bij Zwanger Totaal Hoek van Holland! Onderdeel van Oefentherapie de Hoek en gevestigd in het ParaMedisch Centrum Hoek van Holland (PMC).
Ik ben Titia en ik kan je begeleiden in alle fases rond de zwangerschap. Zo geef ik gezondheidsadviezen wanneer je wilt proberen zwanger te worden, kan ik je begeleiden tijdens de zwangerschap als je klachten hebt, maar ook als alles goed gaat maar je op zoek bent naar objectieve informatie. En wanneer je bevallen bent help ik je om weer lekker in je vel te gaan zitten, en je weer fit te voelen. Daarnaast ben ik slaapoefentherapeut en speciaal geschoold op slaapproblemen rond de zwangerschap en bij babies. Neem voor meer informatie eens een kijkje op mijn eigen website over mijn werk met zwangeren. Of neem contact op door me te bellen, mailen of appen. Ik vindt het leuk om van je te horen!

(Hoewel ik persoonlijk contact heel belangrijk vindt, kan het voorkomen dat afspraken of lessen online gegeven moeten worden. We zullen je daar van te voren over informeren)

Therapeuten

Samenwerkende zorgverleners

Direct contact met deze praktijk

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.

Iets voor jou?

yess

of iemand die je kent?